U gaat trouwen?

Ons bedrijf is gespecialiseerd in het organiseren en verzorgen van feesten en partijen op locatie.

Uw Bruiloft

Wij helpen u graag om de mooiste dag van uw leven nog mooier te maken

Wij helpen u graag om de mooiste dag van uw leven nog mooier te maken met onze catering service. bruiloft-paginaDoor onze persoonlijke benadering en professionele aanpak bieden wij u een bruiloft om nooit te vergeten. Uw bruiloft catering compleet geregeld zonder zorgen. Uw huwelijksfeest op maat. Wilt u een chique, stijlvol, swingend, klassiek of modern huwelijksfeest met hapjes, drankjes, bediening, tenten met daarbij de gehele aankleding?

Alles is mogelijk. Neem contactmet ons op en wij komen langs om uw huwelijksdag door te nemen om vervolgens een op maat gemaakte offerte op te maken. Uw feest onze zorg…

DRANKEN BESTELLEN?

Catering Noord levert dranken in combinatie met catering.

Wilt u alleen drankbuffet bestellen? Dan is dat mogelijk vanaf 15 personen. Tijdens het telefonisch contact bespreken wij de merken bier die wij kunnen serveren van uw bestelling.

Wanneer u graag een biertap wilt, dan maken wij een aparte offerte voor u. Wij adviseren flesjes bier bij aantallen onder de 20 gasten omdat dit goedkoper is in dit gezelschap gasten. Ook hebben we de mogelijkheid om u bedienend personeel erbij te leveren deze berekenen we per gewerkt uur .

* We berekenen alle flessen drank die zijn opengebroken.

Onze voorwaarden zijn als volgt:

  • Wij leveren de drank gekoeld aan huis.
  • Wij leveren het glaswerk er gratis bij.
  • Een extra koeling kan gehuurd worden of zit er bij een arrangement al bij inbegrepen.
  • Wij nemen de vuile glazen weer mee en wij wassen deze af.
  • Wij leveren er openers bij.

ADVIES & BESTELLEN?

Wilt u telefonisch advies en/of uw bestelling doorgeven? Geen enkel probleem en misschien wel zelfs zo persoonlijk. U kunt ons bereiken op onderstaand telefoonnummer of gebruik het formulier en wij bellen u vrijblijvend terug op het door u aangegeven tijdstip.

 +31 (0) 6 516 96 203

Online bestellen bij Catering Noord!

Vanaf nu kunt u online u bestelling plaatsen!